Cautare produs

Amorsă de perete ALLES WEISS

Amorsă de perete ALLES WEISS – putere mare de acoperire cu rezultate excepționale ambalate în recipiente de 0.9 l, 3 l, 5 l, 10 l. Este un produs economic care se poate folosi ca atare, fără să fie diluat.
Descriere

Descriere

Amorsă de perete ALLES WEISS – este un produs pe bază de dispersie apoasă, diluabilă cu apă, care are la bază copolimeri acrilo–stirenici şi diverşi aditivi. Este un produs economic care poate fi utilizat ca atare. De asemenea, se poate folosi prin diluție de 1 : 4 cu apă în funcție de starea suprafețelor.

Se utilizează în reglarea gradului de absorbție în tencuieli de diverse compoziții, beton, gleturi de var și de ipsos, zidării din cărămizi, BCA, plăci de gips-carton, vopsele în dispersie apoasă etc. Se utilizează la lucrări atât interioare cât și exterioare.

Avantaje în utilizarea produsului ALLES WEISS:

  • economic;
  • aderență deosebită la suport;
  • putere bună de fixare suport.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu trebuie depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Amorsă de perete ALLES WEISS – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei. Este necesar respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare. De asemenea, trebuie avut în vedere și transportul şi manipularea corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Fișă tehnică amorsă de perete ALLES WEISS

Fișă tehnică ALLES WEISS amorsă de perete.docx - descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

EasyCookieInfo