• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Chit perclorvinilic 4010C

Chit perclorvinilic 4010C – este un produs ce se utilizează la nivelarea suprafeţelor grunduite astfel încât acestea să prezinte un aspect cât mai neted, fără adâncituri şi neregularităţi.
Descriere

Descriere

Chit perclorvinilic 4010C – este un produs monocomponent pe bază de răşini vinilice în solvenţi, aditivi, pigmenţi şi materiale de umplutură.

Se utilizează la nivelarea suprafeţelor grunduite astfel încât acestea să prezinte un aspect cât mai neted, fără adâncituri şi neregularităţi. Se foloseşte la chituirea locală, în scopul obţinerii unor suprafeţe cu aspect uniform, nivelat, acolo unde timpul necesar întăririi este important.

Avantaje în utilizarea produsului chit perclorvinilic 4010C:

  • uscare rapidă.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Esteinterzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Chit perclorvinilic 4010C – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

6

Fișă tehnică chit perclorvinilic 4010C

Fișă tehnică chit perclorvinilic 4010C.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

EasyCookieInfo