• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Diluant AVANTAJ 5034D

Diluant AVANTAJ 5034D – un produs universal de la National Paints. Are rolul de a dilua anumite tipuri de vopsele dar și de a curăța echipamentul de aplicare sau pentru degresarea suportului.
Descriere

Descriere

Diluant AVANTAJ 5034D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de solvenţi organici de tipul hidrocarburi alifatice.

Se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor alchidice (în funcţie de metodele de aplicare) din seriile: 5030, 5034, 5035, 5036, 5040, 5045, 5050 etc. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Avantaje în utilizarea produsului diluant AVANTAJ 5034D:

  • universal pentru produsele pe bază de rășini alchidice grase sau medii, economic.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele; inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor; ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Diluant AVANTAJ 5034D – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

tri.

nformații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

3

 

 

Fișă tehnică diluant AVANTAJ 5034D

Fișă tehnică diluant AVANTAJ.docx -descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

EasyCookieInfo