• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Diluant electrostatic 5012D

Diluant electrostatic 5012D – se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor din gama grunduri și emailuri alchidice pe bază de răşini medii (tip Emaut) pentru a facilita aplicarea acestora în câmp electrostatic. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.
Descriere

Descriere

 

Diluant electrostatic 5012D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de solvenţi organici.

 

Se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor din gama grunduri și emailuri alchidice pe bază de răşini medii (tip Emaut) pentru a facilita aplicarea acestora în câmp electrostatic. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

 

Avantaje în utilizarea produsului diluant electrostatic 5012D:

 

  • se poate utiliza la diluarea produselor din seria produselor aplicabile electrostatic.

 

Măsuri de siguranță:

 

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

 

Diluant electrostatic 5012D – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

24

 

Fișă tehnică diluant electrostatic 5012D

Fișă tehnică diluant electrostatic 5012D.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

 

EasyCookieInfo