• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png

Diluant poliuretanic 4010D

Diluant poliuretanic 4010D – se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor poliuretanice dar și pentru degresarea și curățarea diferitelor materiale.
Descriere

Descriere

Diluant poliuretanic 4010D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de solvenţi organici de tipul: hidrocarburi aromatice, esteri și esteri acetați.

Se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii produselor poliuretanice (în funcţie de metodele de aplicare) din seriile 4000. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Avantaje în utilizarea produsului diluant poliuretanic 4010D:

  • se poate utiliza la diluarea produselor din seria produselor poliuretanice 4000.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Diluant poliuretanic 4010D – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

6

Fișă tehnică diluant poliuretanic 4010D

Fișă tehnică diluant poliuretanic 4010D.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

EasyCookieInfo