Adeziv montaj

Descriere

Adeziv montaj este un adeziv profesional monocomponent, cu intarire rapida, de inalta performanta, fara toluen, pe baza de cauciuc neoprenic, pentru utilizare la interior si la exterior. Adeziv montaj este un adeziv pentru aplicare cu pistolul, care asigura o legatura initiala excelenta. Betonul si finisajele noi, in special daca este inclusa si o bariera de vapori, trebuie lasate sa se usuce complet inainte de aplicarea Adeziv montaj. Este recomandata testarea aderentei anterior aplicarii. Suprafetele poroase si cele care sunt mai dificil de curatat de praf trebuie tratate cu amorsa.

Domenii de aplicare

Adeziv montaj poate fi utilizat pentru lipirea lambriurilor, glafurilor, plintelor, sipcilor pentru prinderea mochetelor si capetelor treptelor. Este potrivit si pentru lipirea metalelor, lemnului de orice tip, ceramicii, betonului si pietrei.

Descarcari

Culori

  • Galben

Specificatii tehnice

  • Termen de valabilitate
    Depozitati la temperaturi intre +5°C si +25°C. Termenul de valabilitate al produsului Adeziv montaj este de 12 luni daca este stocat conform recomandarilor, in ambalajul original nedesigilat.