Cautare produs

Email alchidic 5013E

Email alchidic 5013E – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite.
Descriere

Descriere

Email alchidic 5013E– este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice alchidice cu uscare rapidă (denumire veche: Alkynd vopsea cu uscare rapidă, seria 5013E).

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru lucrări de vopsitorie SNCFR, poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje, etc.. Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic 5013E:

  • uscare rapidă;
  • aderență foarte bună la suprafețe grunduite;
  • rezistă foarte bine la intemperii, uzură, lumină și lovire;
  • rezistă la ceață salină, apă și produse petroliere;
  • oferă o bună protecție a metalului în sisteme de vopsire care sunt amplasate în medii de clasă de corozivitate C3.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. A nu se ingera produsul. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic 5013E – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

6

 

 

Fișă tehnică email alchidic 5013E

Fișă tehnică email alchidic 5013E.docx-- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo