• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Email clorcauciuc 9010V

Email clorcauciuc 9010V – are o rezistență deosebită la medii alcaline, medii acide, apă dulce sau sărată. Are permeabilitate scăzută la apă şi la oxigen, motiv pentru care poate fi folosit la etanşări/hidroizolaţii.
Descriere

Descriere

Email clorcauciuc 9010V – are o rezistență deosebită la medii alcaline, medii acide, apă dulce sau sărată. Pelicula uscată are o bună aderență pe beton și suprafețele metalice pregătite în prealabil cu grunduri din seria 9010 sau 3020. Are o rezistență superioară la abraziune. Rezistenţă excelentă la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive. Nu rezistă la produse petroliere ( uleiuri minerale, benzină, motorină, hidrocarburi alifatice şi aromatice). Nu rezistă la temperaturi de exploatare mari (până la 80ºC). Are permeabilitate scăzută la apă şi la oxigen, de aceea poate fi folosit la etanşări – hidroizolaţii.

Email pentru structuri metalice, piscine, utilaje, instalații chimice și suprafețe din beton; industria navală (opera moartă, punţi interioare sau exterioare, faşa); maşini şi utilaje industriale (macarale, poduri, etc.), industria petrochimică, la vopsirea la exterior a reactoarelor, vaselor de depozitare diferite utilaje, acolo unde se cer rezistenţe la acizi şi la alcalii, la temperatură nu foarte ridicată (max. 80ºC).

Avantaje în folosirea produsului email clorcauciuc 9010V:

  • rezistenţă bună la medii cu umiditate ridicată, la acizi, alcalii;
  • rezistenţă bună la soluţii saline;
  • rezistenţă bună la intemperii;
  • rezistă foarte bine în multe tipuri de climate (T, MT, F, N, M) şi în medii foarte agresive;
  • are permeabilitate scăzută la apă şi la oxigen, motiv pentru care poate fi folosit la etanşări/hidroizolaţii.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email clorcauciuc 9010V – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Fișă tehnică email clorcauciuc 9010V

Fișă tehnică email clorcauciuc 9010V.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

EasyCookieInfo