• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Email epoxidic EPICON 3020E

Email epoxidic EPICON 3020E – este utilizat în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță, pe diverse suporturi. Se aplică pe materiale cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie.
Descriere

Descriere

Email epoxidic EPICON 3020E – email bicomponent pe bază de rășini epoxidice cu întărire amidică. (denumire veche: Email epoxidic Epicon, seria 3020E).

Este utilizat în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță, pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie. Se utilizează în domenii ca: maritim, petrolier, chimic, transport, agricultură, structuri metalice, confecții metalice diverse, mașini și utilaje. Exemple de utilizare: tancuri de balast nave, punți interioare și exterioare, instalații din compartimentul mașinilor, macarale, poduri, tancuri de produse petroliere, etc. Se poate utiliza în protejarea și decorarea pardoselilor de beton în cazul zonelor de trafic ușor și mediu.

Avantaje în utilizarea produsului email epoxidic EPICON 3020E:

  • rezistent la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderență foarte bună pe suprafețe de oțel cat și aluminiu sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină,etc);
  • rezistă în diverse tipuri de climate (TH, TA, T, MT, F, N, M) și clasa de corozivitate C2 – C4 conform SR EN ISO 12944.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Email epoxidic EPICON 3020E – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Fișă tehnică email epoxidic EPICON 3020E

Fișă tehnică email epoxidic EPICON 3020E.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

EasyCookieInfo