Cautare produs

Email epoxidic HB 3030E

Email epoxidic HB 3030E – este indicat ca strat final în sistemele de protecţie a reperelor din metal care se exploatează în medii agresive din industria petrolieră, industria chimică, industria alimentară şi în mediu marin.
Descriere

Descriere

 

Email epoxidic HB 3030E – email epoxidic bicomponent pe bază de rășini epoxidice cu întărire amidică conceput special pentru aplicarea în straturi groase de până la 100 microni pe strat uscat. Este ușor de aplicat air less, are o putere bună de acoperire, aderență bună. Prezintă rezistență la medii agresive chimic, variații de temperatura, factori de coroziune, etc.

 

Este indicat ca strat final în sistemele de protecţie a reperelor din metal care se exploatează în medii agresive din industria petrolieră, industria chimică, industria alimentară şi în mediu marin. Se utilizează pentru: protecţia exterioară a rezervoarelor şi tancurilor de stocare a apei potabile, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină), ape reziduale etc., lucrări de construcţie şi reparaţie a navelor şi platformelor marine (instalaţii, motoare, magazii, punţi interioare sau exterioare, tancuri de balast etc.), diverse utilaje şi confecţii metalice (macarale, poduri, stâlpi de înaltă tensiune etc.), repere supuse abraziunii şi şocului mecanic.

 

Avantaje în utilizarea produsului email epoxidic HB 3030E:

 

  • aplicare în strat gros până la 100 microni;
  • aderență foarte bună;
  • putere de acoperire;
  • lucios.

 

Măsuri de siguranță:

 

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

 

Email epoxidic HB 3030E – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

 

Fișă tehnică email epoxidic HB 3030E

Fișă tehnică email epoxidic HB 3030E.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

 

EasyCookieInfo