• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Email nitrocelulozic 2010E

Email nitrocelulozic 2010E- este utilizat pentru protecția suprafețelor metalice și din lemn. Poate fi utilizat la mașini și echipamentele industriale operate în condiții ușoare în industria mobilei (atunci când se dorește finisarea care implică schimbarea culorii lemnului) dar și ca marcaj pentru zone metalice etc.
Descriere

Descriere

Email nitrocelulozic 2010E – este un produs pe bază de rășină alchidică, nitroceluloză, pigmenți, rășini dure și aditivi. Pelicula uscată se formează cu uscare la aer. Este utilizat pentru acoperirea unor suprafețe noi, pentru mentenanță sau pentru repararea unor suprafețe vopsite anterior. În general, poate fi utilizat în orice situație care solicită uscare rapidă și unde vopsirea este mai mult decorativă decât scopuri de protecție anticorozivă.

Utilizat pentru protecția suprafețelor metalice și din lemn. Poate fi utilizat la mașini și echipamentele industriale operate în condiții ușoare în industria mobilei (atunci când se dorește finisarea care implică schimbarea culorii lemnului) dar și ca marcaj pentru zone metalice etc.

Avantaje în utilizarea produsului email nitrocelulozic 2010E:

  • uscare rapidă;
  • aderenţă bună la suport;
  • flexibilitate şi elasticitate bună;
  • luciu.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email nitrocelulozic 2010E –  este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Fișă tehnică email nitrocelulozic 2010E

Fișă tehnică email nitrocelulozic 2010E.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

EasyCookieInfo