Mastic pentru garnituri rosu Breckner - silicon rosu

img_8161_19
Description

 Acest produs este o garnitură siliconică lichidă pentru îmbinări, rezistentă la temperaturi ridicate  (350°C).

Utilizari: Se foloseşte la îmbinarea chiulasei, pompei de apă, ca înlocuitor pentru diferite garnituri (baia de ulei, capace de reductoare, etc.), lipirea eşapamentelor, lipirea şi încapsularea elementelor de încălzit, îmbinări în jurul coşurilor cuptoarelor.

Caracteristici: Este rezistent la ulei, apă şi antigel. Se aplică uşor, făcând priză cu metal, lemn, plastic, sticlă, piele, ţiglă, ceramică, zidărie, beton.

Instrucţiuni de folosire: se curăţă suprafaţa de praf, umezeală, grăsime. Se aplică un strat continuu şi uniform, după care se strâng şuruburile. Aşteptaţi circa 10 minute pentru uscare. Îndepărtaţi excesul cu un material textil uscat sau îmbibat în spirt. Nu rupeţi marginile. Uscarea totală se face în circa 24h.

Atentie!!! Evitaţi contactul cu pielea şi ochii. În cazul contactului cu ochii, limpeziţi cu apă timp de 15 minute. Îndepărtaţi de pe piele cu un material textil uscat. În cazul înghiţirii, nu provocaţi vomitarea; administraţi persoanei în cauză un pahar de apă şi contactaţi imediat medicul. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.

 

Informaţii adiţionale - Mastic pentru garnituri rosu Breckner - silicon rosu - PACHET PROMO - pret pentru 12 buc

 

Cod produs: BK82000/BAX
Producător Breckner Germany