• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Grund nitrocelulozic 2010G

Grund nitrocelulozic 2010G – are proprietăți bune de etalare, umplere și șlefuire. Pelicula uscată are transparență excelentă și proprietăți de menținere a culorii lemnului.
Descriere

Descriere

Grund nitrocelulozic 2010G – un grund nitrocelulozic cu uscare rapidă bazat pe o combinație de rășină alchidică și nitroceluloză. Are proprietăți bune de etalare, umplere și șlefuire. Pelicula uscată are transparență excelentă și proprietăți de menținere a culorii lemnului. Cel mai util sigilant pentru etalarea și umplerea suprafețelor din lemn, unde culoarea lemnului și transparența sunt importante necesare.solvenţi, plastifianţi, răşină dură şi aditivi.

Grund nitrocelulozic utilizat pentru nivelarea și umplerea suprafețelor din lemn, păstrează vizibilă structura lemnului și asigură o transparență corespunzătoare. Utilizare pentru grunduirea mobilierului din lemn masiv sau furniruit, uși sau lucrări de tâmplărie. Are un comportament bun la șlefuirea ușoară.

Avantaje în folosirea produsului grund nitrocelulozic 2010G:

  • uscare rapidă la aer, capacitate foarte bună de șlefuire și umplere a porilor.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Grund nitrocelulozic 2010G – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Fișă tehnică grund nitrocelulozic 2010G

Fișă tehnică grund nitrocelulozic 2010G.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

 

 

EasyCookieInfo