• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Lac protector pentru lemn PRIMA 5050BL

Lac protector pentru lemn PRIMA – este destinat protecției și înfrumusețării produselor din lemn. Varianta Lac protector incolor pentru lemn conferă lemnului și finisajelor un aspect lucios rezistent la inpemperii, lumina și umiditate prin înglobarea de aditivi de protecție UV.
Descriere

Descriere

Lac protector pentru lemn PRIMA 5050BL – este un produs care protejează și decorează lemnul exploatat la interior și exterior. Utilizarea lui conferă lemnului un aspect mat mătăsos cu evidențierea texturii lemnului. Oferă protecție împotriva umidității, luminii, intemperiilor și protecție la ultraviolete. Varianta Lac protector incolor pentru lemn conferă lemnului și finisajelor un aspect lucios rezistent la inpemperii, lumina și umiditate prin înglobarea de aditivi de protecție UV.

Se întrebuinţează pentru protecția lemnului de diferite esențe (rășinoase, foioase, etc) pregătit prin diverse metode (șlefuire manuală, mecanică, etc). Este deosebit de util pentru protecția și colorarea lemnului exploatat la exterior, asemeni caselor din lemn sau cabanelor, streșini, mobilier de grădină, lambriuri, garduri, etc. Nu se recomandă pentru protecția stupilor, jucăriilor sau a obiectelor din lemn care intră în contact cu alimente sau furaje pentru animale.

Avantaje în utilizarea produsului lac protector pentru lemn PRIMA 5050BL

  • aspect mat mătăsos cu evidențierea texturii lemnului;
  • protecție împotriva umidității, luminii intemperiilor;
  • protecție la ultraviolete; reduce uscarea și umflarea lemnului;
  • penetrare în adâncime.

Măsuri de siguranță:

Toate operaţiile de manipulare, depozitare, utilizare se vor realiza respectând cu stricteţe normele de protecţie a muncii şi igienă sanitară impuse de lucrul cu preparate inflamabile şi nocive. Se interzice: prezenţa oricăror surse de foc, vopsirea în spaţii fără o ventilaţie corespunzătoare. Se interzice contactul direct al pielii cu produsul, inhalarea prelungită a vaporilor sau ingerarea produsului. Se va asigura ventilarea eficientă a incintei în care se aplică şi se usucă stratul de acoperire. Ambalajele golite vor fi depozitate în locuri special amenajate, destinate deşeurilor periculoase. Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Utilizaţi numai în zone bine aerate!

Lac protector pentru lemn PRIMA 5050BL – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

7

 

 

Fișă tehnică lac protector pentru lemn PRIMA

Fișă tehnică lac protector lemn PRIMA.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo