• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

PRIMA ARADEZ lemn

PRIMA ARADEZ lemn – se poate aplica pe lemn, carton, carton asfaltat, material textil şi piele. Sunt indicate ca suprafeţele de bază să fie rezistente, uscate, curate şi fără grăsimi. Se utilizează în industria mobilei, la fabricarea jucăriilor, lucrări de artizanat, lucrări de tâmplărie etc.
Descriere

Descriere

PRIMA ARADEZ lemn – este un adeziv pe bază de emulsie de PAV, materiale de umplutură, plastifianţi şi aditivi. Produsul este diluabil cu apă.

Se poate aplica pe lemn, carton, carton asfaltat, material textil şi piele. Sunt indicate ca suprafeţele de bază să fie rezistente, uscate, curate şi fără grăsimi. Se utilizează în industria mobilei, la fabricarea jucăriilor, lucrări de artizanat, lucrări de tâmplărie etc.

Avantaje în utilziarea produsului PRIMA ARADEZ lemn:

  • economic.

Măsuri de siguranță:

Adezivul trebuie bine omogenizat înainte de utilizare. Se poate aplica manual prin pensulare sau roluire. Se recomandă a fi aplicat fără diluare sau eventual foarte puţin diluat, pentru a atinge o durată bună de uscare. Suportul pe care se face aplicarea trebuie să fie uscat, fără denivelări şi să nu fie impurificat cu grăsimi sau alte substanţe care să înrăutățească aderenţa.  Înainte de lipire suprafeţele care se supun lipirii trebuie să fie suprapuse perfect în plan şi margini.
După aplicarea adezivului lipirea trebuie făcută în câteva minute pentru a nu permite uscarea la suprafaţă a peliculei aplicate. Pentru un anumit suport şi în funcţie de suprafaţa sa, adezivul trebuie să aibă o anumită vâscozitate şi compoziţie pentru a realiza o peliculă continuă cât mai subţire. Prin aceasta se evită formarea bulelor de aer ce scad rezistenţa îmbinării. Surplusul de adeziv se poate îndepărta cu apă înainte de uscare. Petele de adeziv care pot deranja pot fi îndepărtate după montare cu apă.

PRIMA ARADEZ lemn – este garantat 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Fișă tehnică PRIMA ARADEZ lemn

Fișă tehnică PRIMA ARADEZ LEMN.docx

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Luciu

 

 

Fișă tehnică PRIMA ARADEZ lemn -

Fișă tehnică PRIMA ARADEZ LEMN.docx-descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo