• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Tencuială bob de orez TOP DECOR

Tencuială bob de orez TOP DECOR – este un produs destinat protecției la intemperii ale peretelui, rezistență la uzură (zgâriere și șocuri mecanice), oferind aderență excelentă la suport. De asemenea, este folosit și pentru decorarea suprafeţelor exterioare/interioare supuse la uzură.
Descriere

Descriere

Tencuială bob de orez TOP DECOR – este un produs pe bază de dispersii de polimeri acrilici, pigmenți, materiale de umplutură și aditivi. Se caracterizează prin aplicare ușoară și lucrabilitate excelentă. Asigură protecția la intemperii ale peretelui, rezistentă la uzură (zgâriere și șocuri mecanice), aderență excelentă la suport.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor exterioare/interioare supuse la uzură: tencuieli din var-ciment, glet de ipsos, plăci de ipsos sau gips carton, zidărie din cărămizi normale sau BCA, vopsele vechi lavabile, etc.
Tencuiala se livrează în două tipuri de baze: albă W0 și transparentă WN pentru granulația de 1.5 mm (G15). Pentru obținerea unor suprafețe colorate se mai poate utiliza metoda supra vopsirii cu vopsele lavabile din gama TOP EXTERIOR nuanțată în sistemul de colorare SOLARIS iar în acest caz se renunță la aplicarea stratului de fond. Se poate structura în doua moduri: aspect canelat vertical sau orizontal efect obținut prin netezirea tencuielii cu drisca de plastic prin mișcări verticale sau orizontale aspect „rotund” obținut prin mișcări circulare

Avantaje în utilizarea produsului tencuială bob de orez TOP DECOR:

  • economic;
  • aderență bună la grund strat de fond;
  • rezistență mecanică ridicată.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depozita în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. A nu se  inhala prelungit sau frecvent a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Tencuială bob de orez TOP DECOR – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei. Trebuie respectate  condițiile de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

 

 

Fișă tehnică tencuială bob orez TOP DECOR

Fișă tehnică TOP DE COR TENCUIALĂ DECORATIVĂ BOB DE OREZ.docx -descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo