• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Tencuială decorativă canelat siliconică TOP DECOR

Tencuială decorativă canelat siliconică TOP DECOR – este un produs destinat protecției la intemperii ale peretelui, rezistență la uzură (zgâriere și șocuri mecanice), oferind aderență excelentă la suport. De asemenea, este folosit și pentru decorarea suprafeţelor exterioare/interioare supuse la uzură.

Descriere

Descriere

Tencuială decorativă canelat siliconică TOP DECOR – este un produs pe bază de dispersii de polimeri siliconici și acrilici, aditivi polisiloxani, ceară hidrofobă, fibre elastice naturale, pigmenţi, materiale de umplutură și aditivi. Se caracterizează prin permeabilitatea la vapori de apă. Respinge apa de la suprafață. Aplicare ușoară și lucrabilitate excelentă. Asigură protecția la intemperii ale peretelui. Rezistentă la uzură (zgâriere și șocuri mecanice), aderență excelentă la suport. Combinația de rășini siliconice, aditivi siliconici și ceară face ca pelicula să devină mult mai permeabilă la vapori de apă. Astfel, permite apei să treacă de la perete către exterior fără să afecteze pelicula. Respinge  apa provenită de la ploaie, pelicula devine hidrofobă și nu se murdărește ușor. Este rezistentă la raze ultraviolete în comparație cu varianta de tencuiala acrilică simplă sau doar silicon cerată. Fibrele naturale imprimă o flexibilitate excelentă. Cele două caractersitici face ca tencuiala siliconică să fie cea mai bună alegere  pentru protecția pereților.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor exterioare/interioare supuse la uzură: tencuieli din var-ciment, glet de ipsos, plăci de ipsos sau gips carton, zidărie din cărămizi normale sau BCA, vopsele vechi lavabile, etc. Tencuiala se livrează în două tipuri de baze: albă W0 și transparentă WN pentru cele două  granulații 1.5 mm (G15)  și 2 mm (G20). Pentru obținerea unor suprafețe colorate se mai poate utiliza metoda supra vopsirii cu vopsele lavabile din gama TOP EXTERIOR nuanțată în sistemul de colorare SOLARIS. În acest caz se renunță la aplicarea stratului de fond. Se poate structura în două moduri: aspect canelat vertical sau orizontal efect obținut prin netezirea tencuielii cu drisca de plastic prin mișcări verticale sau orizontale aspect „rotund” obținut prin mișcări circulare.

Avantaje în utilizarea produsului tencuială decorativă canelat siliconică TOP DECOR:

  • peliculă flexibilă;
  • aderență bună la grund strat de fond;
  • rezistență mecanică ridicată;
  • impermeabilă la apă.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. A nu se inhala prelungit sau frecvent  vaporii şi/sau aerosolii sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Tencuială decorativă canelat siliconică TOP DECOR – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

nformații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

,

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

 

Fișă tehnică tencuială decorativă canelat siliconică TOP DECOR

 

Fișă tehnică Top Decor tencuială canelată siliconică.docx -descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo