• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5073V

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5073V – este utilizat ca prim strat sau strat final în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță care se exploatează în industrie. Se utilizează în condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C2-C3.
Descriere

Descriere

 

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5073V – este un produs mono-component bazat pe o combinație de rășini alchidice modificate, rășini de aderenta și inhibitori de coroziune care se poate aplica direct pe metal. Combină proprietățile anticorozive ale unui grund cu cele ale unui email ca strat final (produs 2 în 1).

 

Este utilizat ca prim strat sau strat final în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță care se exploatează în industrie. Se utilizează în condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C2-C3. Exemple de utilizare: macarale, poduri rulante, protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje, echipamente diverse etc.

 

Avantaje în utilziarea produsului

 

  • produs 2 în 1 atât grund cât și strat final;
  • se pot obține grosimi de aproximativ 80 microni DFT la o aplicare;
  • aderentă bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice;
  • proprietăți anticorozive, rezistent în climate de diverse tipuri
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C2 – C3.

 

Măsuri de siguranță:

 

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

 

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5073V – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

18

 

Fișă tehnică vopsea alchidică 2 în 1 HB 5073V

Fișă tehnică vopsea alchidică 2 in 1 HB 5073V.docx- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo