Cautare produs

Vopsea lavabilă ALLES WEISS

Vopsea lavabilă ALEES WEISS – alegerea potrivită pentru proiecte interioare. În ciuda faptului că este un produs economic, aceasta oferă rezultate uimitoare. Puterea de acoperire mare și capacitatea de uscare rapidă sunt calități ce definesc această vopsea lavabilă.
Descriere

Vopsea lavabilă ALLES WEISS – este o vopsea lavabilă în emulsie apoasă pentru zugrăveli interioare. Este un produs economic cu aspect vâscos, omogen de culoare albă. Pelicula formată după uscare este mată. Este rezistentă la ștergere și este permeabilă la vaporii de apă.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, azbociment, plăci texturate, rigips sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului ALLES WEISS:

  • economic;
  • rezistentă la ștergere;
  • aderență deosebită la suport;
  • putere bună acoperire în uscat.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă ALLES WEISSeste garantată 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

2 l, 4 l, 8.5 l, 15 l

Cod produs

8080V

Consum specific

10–8 m²/l/strat

Interval de reacoperire

3 ore

Luciu

aspect mat

Uscare

12 ore

Nr. criteriu de ordonare

8

 

 

Fișă tehnică ALLES WEISS

Fișă tehnică Alles Weiss -- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo