• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Vopsea lavabilă PRIMA exterior

Vopsea lavabilă PRIMA exterior – este o alegerea eficientă atunci când te grăbești să-ți reamenajezi exteriorul. Datorită caracteristicilor sale vopseaua PRIMA se aplică ușor, se usucă rapid și oferă un aspect de alb mat care conferă o stare de prospețime casei tale.
Descriere

Descriere

Vopsea lavabilă PRIMA exterior – este o vopsea superlavabilă în emulsie apoasă care se utilizează pentru protejarea și decorarea suprafețelor minerale interioare și exterioare. Se aplică ușor, prezintă o lavabilitate bună, un miros redus la aplicare, rezistență bună la uzură și la acțiunea razelor UV. Prezintă o aderență bună la suprafețe absorbante și neabsorbante.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la exterior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, azbociment, plăci texturate, rigips sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului PRIMA exterior:

  • raport optim cost – performanță;
  • lavabilitate bună;
  • aderență deosebită la suport;
  • putere acoperire bună.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu trebuie depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă PRIMA exterior –este garantată 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

 

Fișă tehnică PRIMA exterior

Fișă tehnică PRIMA exterior.docx-- -- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

EasyCookieInfo