• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Vopsea lavabilă PRIMA interior rezistentă la mucegai

Vopsea valabilă PRIMA rezistent la mucegai – este destinată încăperilor locuibile asigurând o acoperire eficientă. Lasă pereții să respire împiedicând formarea mucegaiului și a igrasiei. Se poate aplica cu ajutorul unei pensule sau a unui pistol airless pentru a obține rezultate pe măsură.
Descriere

Vopsea lavabilă PRIMA interior rezistentă la mucegai – este o vopsea lavabilă în emulsie apoasă care se utilizează pentru protejarea și decorarea suprafețelor minerale interioare. Se caracterizează prin rezistență bună la acțiunea fungilor și  mucegaiurilor. Oferă un grad de alb excelent. Are aplicarea ușoară, putere de acoperire bună. Realizează pelicule rezistente, lavabile lăsând pereții să respire.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la interior care trebuie protejate la acțiunea mucegaiurilor. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, azbociment, plăci texturate, rigips sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului PRIMA interior rezistent la mucegai:

  • raport optim cost/performanță;
  • rezistentă la mucegaiuri;
  • grad de alb ridicat;
  • putere acoperire bună.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu trebuie depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă PRIMA interior rezistent la mucegaieste garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

15 l

Cod produs

8201V

Consum specific

12–10 m²/l/strat

Interval de reacoperire

3 ore

Uscare

12 ore

Nr. criteriu de ordonare

7

 

Fișă tehnică PRIMA interior antimucegai -- - descarcati de pe site-ul: nationalpaints Fișă tehnică PRIMA interior rezistent la mucegai.docx

EasyCookieInfo