• nationalslide00.png
  • nationalslide01.png
  • nationalslide02.png
  • 705-banner.jpg
  • 890_multi_position_banner.jpg
  • anaerobic_banner.jpg

Vopsea lavabilă TOP interior

Vopseaua lavabila TOP interior de la NATIONAL PAINTS este destinat lucrărilor de mari anverguri care necesită o acoperire profesională, o uscare rapidă și rezistență în timp. Produsul poate fi aplicat fie cu pensula, fie cu pistolul airless conform specificațiilor din fișa tehnică.
Descriere

Descriere

Vopsea lavabilă TOP interior – este o vopsea superlavabilă în emulsie apoasă pentru zugrăveli interioare. Se caracterizează prin gradul de alb superior, putere foarte bună de acoperire, aplicare ușoară. Pelicula formată după uscare este mată, rezistentă la ștergere umedă sau uscată și este permeabilă la vapori de apă și rezistență la îngălbenire.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, azbociment, plăci texturate, rigips sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici.

Avantaje în utilizarea produsului TOP interior:

  • lavabilitate bună;
  • rezistentă la ștergere umedă sau uscată;
  • superalbă, grad foarte mare de alb;
  • putere foarte bună de acoperire.

Caracteristici produs:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil. Nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă TOP interior – este garantată 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

 

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

5 l, 8.5 l, 15 l

Cod produs

8302V

Consum specific

12–14 m²/l/strat

Interval de reacoperire

3 ore

Luciu

aspect mat

Uscare

12 ore

Nr. criteriu de ordonare

4

 

 

Fișă tehnică TOP interior

Fișă tehnică TOP interior. -- descarcati de pe site-ul: nationalpaints.ro

 

EasyCookieInfo